Webshop és weboldal tervezés + optimalizálás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafikai tervezés
Fotózás
Nyomdai kivitelezés
Webshop és weboldal tervezés + optimalizálásHívd kollégáinkat vagy kérj ajánlatot most! KapcsolatVan ötleted, terméked és szeretnél kiegészítő és passzív jövedelemre szert tenni? A webáruház lehet a megoldás! Már próbáltad, és mégse működik? A Google szinte meg sem találja az oldalt, ha rákeresel a termékedre? Ez probléma lehet! A webáruház kialakításánál mindenképp figyelembe kell venni a következőket:
  • a későbbiek során könnyen szerkeszthető és upgrade-elhető legyen (például eleve úgy kialakítani a rendszert, hogy amikor szinte mindenki okostelefonról kíván majd rendelni, akkor egy gombnyomásra frissíteni lehessen a rendszert, és ne kelljen elölről kezdeni az egész munkát!)
  • a fotók, szövegek, URL-ek stb. elnevezése, rendszerezése eleve úgy történjék, hogy a Google aktuális keresőfeltételeire optimalizált legyen az oldal. Ez azt jelenti, hogy amikor valaki rákeres a termékedre, akkor a találatok között az első oldalon listázza a weboldaladat! A gondos, figyelmes elkészítés eleve hozzásegít ehhez, majd megfelelő optimalizációs lépések és folyamatos karbantartás során egyre jobb eredmények várhatók.
  • adatbázis marketing kialakítása, hírlevél küldő rendszer (e-mail vagy akár videó üzenetek!!!), automatizált lehetőségek beiktatása elengedhetetlen a sikeres értékesítéshez.
  • Az oldalnak áttekinthetőnek kell lennie, a fontos elemeknek mindenképp meg kell jelennie, ugyanakkor a túlzsúfoltság érzetét kerülni kell. A vásárlói felületen már ne vonjuk el a vevők figyelmét bannerekkel stb.
Keresd kollágéinkat referenciákért és egyedi ajánlatért! Értékesítői és marketing szempontú tervezés nélkül webáruházad vagy weboldalad nem fog működni. Mi segítünk egy mindenre kiterjedő, kulcsrakész rendszer létrehozásában! Az egyedi igények figyelembevételével egy egyszerű értékesítői felülettől kezdve a kártyás fizetésen át akár az elektronikus számlázói rendszer és a raktárkészlet összekötésig is megkeressük a legcélravezetőbb megoldást.

Hívd kollégáinkat vagy kérj ajánlatot most! Kapcsolat

Egyéb szolgáltatásaink
  • flash és multimédia programozás
  • videó forgatás, vágás, authoring
  • digitalizálás
  • plasztikkártya nyomtatás
  • pendrive logózás
  • weboldal marketing tervezés, tanácsadás, optimalizálás (SEO)

A webshop és weboldal programozás mellett Flash és multimédia programozást is vállalunk, természetesen beleértve a bannerkészítést is. Videó forgatás és vágás, authoring munkák (menürendszer készítés) és digitalizálás ügyében stábunk rendkívül versenyképes áron és csúcsminőségben teljesít. Legutóbbi munkánk bemutatója megtekinthető a Youtube-on is:
1:32 Aktív élet egy passzívházban címmel
http://www.youtube.com/watch?v=fegyAwqZAMo
1:32


Hívd kollégáinkat vagy kérj ajánlatot most! KapcsolatFIGYELEM! Pénzvisszatérítés!
Profitáljon magánemberként céges rendeléséből Lyoness kártyával! Cégünk Lyoness partner és kártya elfogadó hely. Amennyiben még nincs díjtalan kártyája, forduljon hozzánk bizalommal és megajándékozzuk eggyel. A kártyát az egész világon több tízezer elfogadó helyen használhatja (pl. Lukoil, OMV, Hervis, Mediamarkt, Office Depo stb. stb.)
Bővebb info a további előnyökről e-mailben vagy itt: +36 (1) 787-0932
Pénzvisszatérítés! FIGYELEM!
1149 Budapest, Egressy út. 67/a Tel: +36 1 787-09-32 Fax: +36 1 787-09-33
2007 © szuperlemez.hu CD nyomtatás, DVD nyomtatás Megújuló hírportál! Fenntartható fejlődés