Mindent a megrendelésről

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafikai tervezés
Fotózás
Nyomdai kivitelezés
Webshop és weboldal tervezés + optimalizálásMindent a megrendelésről
Gyorskalkuláció

 

Kedves érdeklődő!

A megrendelés igen egyszerű, mindössze 2 lépésből áll!


 • 1. Első lépés a kalkuláció vagy az árajánlatkérés. Az automata kalkulátor kidobja az árat, melyről 1 másodperc alatt hivatalos árajánlatot készíthetsz személyre vagy cégre szabottan. Ezt a kalkulációd után a Tovább gombra kattintva e-mailben is elküldheted magadnak és nekünk egyaránt. 
 • 2. Második lépés. Árajánlatkérésedre vagy Kalkulációdra hivatalos válaszlevelet küldünk e-mailben. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszésed, egyszerű válasz emailben jelezd felénk, hogy elfogadod azt. A többi már megy magától, mint a karikacsapás. Kollégáink lépésről lépésre vezetnek majd a folyamat során. Amennyiben grafikai segítségre van szükséged, ebben is örömmel állunk rendelkezésdre. Ha saját magad készíted a grafikát, a Sablonok menüpontból letöltheted a szükséges fájlt. Ez nagymértékben segíteni fogja munkádat!
 • Elhelyezés a Kedvencek közé
 • Kalkulációhoz kattints ide!
 • Árajánlatkérés itt!
 • Témák: DVD nyomtatás, CD nyomtatás, CD nyomtató, CD másolás, Blu-ray, Pendrive sokszorosítás, plasztikkártya nyomtatás


  Vásárlási / szállítási feltételek

  Nettó 50.000 Ft értékű vásárlás esetében ingyenes kiszállítást bizosítunk, egyéb esetben az ország egész területén 2.500 Ft+ÁFA.
  A szállítás időpontjáról emailben vagy telefonon tájékoztatjuk a vásárlót. Amennyiben megjegyzésed van a kiszállítás időpontjával és körülményeivel kapcsolatban, vagy személyesen kívánod átvenni a megrendelt terméket, kérünk jelezd e-mailben kollégáink felé.

  Figyelem! Fenntartjuk a jogot a következő témájú tartalmak visszautasítására: pornográfia, legális (KV, alkohol, cigaretta) és illegális serkentők és drogok, továbbá cégünk szemléletébe nem illő zenei és videó anyagok, stb... Bármilyen törvénybe ütköző tartalom esetén kötelességünk elállni a szerződéskötéstől. 

   

  Referencia lista

1149 Budapest, Egressy út. 67/a Tel: +36 1 787-09-32 Fax: +36 1 787-09-33
2007 © szuperlemez.hu CD nyomtatás, DVD nyomtatás Megújuló hírportál! Fenntartható fejlődés