Különlegességek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafikai tervezés
Fotózás
Nyomdai kivitelezés
Webshop és weboldal tervezés + optimalizálás 

Különleges formátumok

 • Névjegy CD:
  A névjegy formátumú CD-k (84 x 59 mm) többfajta tároló kapacitással - 30 MB-tól 60 MB-ig terjed kapacitásuk - rendelkeznek. CD nyomtatáshoz, DVD nyomtatáshoz használd sablonainkat vagy keresd kollégáinkat grafikai segítségért!


 • Névjegy DVD:
  Méreteiben megegyezik a névjegy CD-vel, csak tárolókapacitása nagyobb: 330 MB.
 • Mini CD:
  A mini CD lemezek (80 mm) kiválóan alkalmasak promóciós célokra: magazinba, prospektusba könnyen elhelyezhetőek, ideális tárolókapacitással (200 MB) rendelkeznek. További előnyük, hogy postai úton is gazdaságosabban kézbesíthetőek. • Mini DVD:
  1,4 GB tároló kapacitásával különlegességnek számít ez a kis méretű lemez (80 mm). • Shape CD:
  Különleges, egyedi formájú lemezek a megrendelő elképzelései szerint. • Bakelit (vinyl) CD:
  A bakelit CD visszavisz a bakelit hanglemezek korába: ugyanaz a megjelenés, csak mérete és tároló kapacitása a hagyományos CD lemezeké. Bármilyen CD lejátszón hallgatható. A polykarbonát anyag lehetővé teszi kedvenc színed kiválasztását: fekete, kék, rózsaszín, sárga, zöld, arany és piros színekben rendelhető. • Illatos CD:
  Az illataroma a gyártás során kerül a lemezre, így válik igazán egyedivé a lemezed!
  Gyümölcsök: ananász, alma, őszibarack, banán, körte, eper, grapefriut, málna, meggy, kiwi, citrom, madarin, mangó, narancs
  Fűszerek: oregano, rozmaring
  Virágok: eukaliptusz, sárga rózsa, jázmin, levendula, nárcisz, orchidea, vörös rózsa, tulipán, viola, fenyő
  Karácsony: alma/fahéj, forralt bor, mézes, marcipán, karácsonyfa
  Erdő: natúr fa, erdei levegő
  Ételek: cappuccino, Cola, méz, kávé, pizza, csokoládé, bor
  Egyéb: víz, bőrdíszmű, pipa, lóistálló, naptej, benzinkút • Átlátszó CD (AB-CD):
  Az átlátszó felületű lemezek (192 MB) különösen alkalmasak promóciós eseményekre elegáns, és egyedi megjelenésük miatt. A nyomtatás csupán a lemez belső 80 mm-es felületén lehetséges, ez hordozza a ráírt adatokat is: a többi rész áttetsző marad.

 • Referencia lista


 • Hódít a retro stílus!

  Napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend a retro stílus, legyen szó zenéről, öltözködésről, vagy akár otthonunk berendezéséről. Az idősebbeknek magától értetődő módon közel áll a szívükhöz ez az irányzat, azonban sok fiatal is kedveli a retro holmikat.

  Szívesen repülünk vissza néhány évtizedet, és elevenítjük fel az akkori divatot zenehallgatás közben is. Ebben a tekintetben a bakelit lemezeket érdemes kiemelni. A retro stílus jegyében a bakelit lemezek ma is kiválóan megállják a helyüket, azonban a napjainkban használatos technikai eszközök nem alkalmasak a lemezek lejátszására.

  Mi tudjuk a megoldást: Bakelit CD!

  A bakelit CD-k megidézik szüleink, nagyszüleink fiatalságát, ugyanakkor megfelelnek a modern kori elvárásoknak is, hiszen bármilyen CD lejátszón meghallgathatjuk kedvenc retro számainkat.

  Elevenítsd fel a múltat egy korszerű technikai vívmány segítségével! Tervezd meg saját bakelit CD-det és mi megvalósítjuk elképzeléseidet! Ha Te is a retro stílus kedvelői közé tartozol, ne habozz felkeresni minket!

  bakelit CD

  Különleges formátumok az adathordozók területén

  Gondoltad volna, hogy az olyan adathordozók, mint a CD vagy a DVD számos lehetőséget rejtenek magukban? Nemcsak audio, video vagy szöveges információk tárolására alkalmasak, hiszen a tartalmi tényezőkön kívül formai lehetőségeket is rejtenek magukban.

  Mi ezeket a lehetőségeket kihasználva bővítettük ki a CD-k és DVD-k felhasználási lehetőségeit és eljátszottunk kicsit ezeknek az adathordozóknak a tulajdonságaival.

  Magán vagy céges felhasználásra egyaránt alkalmasak termékeink: különleges illatos CD-ink kiválóak például gasztronómiai vagy kertészeti magazinok mellékleteként, de különleges ajándékként is megállják a helyüket. Játssz a méretekkel és csináltass extra kicsi méretű DVD-ket, melyek praktikusak, kis helyet foglalnak és egy promóció során garantáltan felhívják magukra a figyelmet. Próbáld ki átlátszó CD-inket a modern stílus jegyében vagy nyúlj vissza a klasszikusokhoz és keltsd életre a bakelit szellemét!

  Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress minket elérhetőségeink egyikén és rendelj különleges adathordozókat!

  különleges adathordozók

  1149 Budapest, Egressy út. 67/a Tel: +36 1 787-09-32 Fax: +36 1 787-09-33
  2007 © szuperlemez.hu CD nyomtatás, DVD nyomtatás Megújuló hírportál! Fenntartható fejlődés
  CD nyomtatás,DVD nyomtatás,CD gyártás,DVD gyártás,DVD sokszorosítás