GY.I.K.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafikai tervezés
Fotózás
Nyomdai kivitelezés
Webshop és weboldal tervezés + optimalizálás • Blu-Ray lemezt rendelhetek-e?
  Természetesen igen, de ezt az érdeklődés hiánya miatt egyelőre csak telefonon vagy e-mailben teheted meg. Blu-Ray gyártás Magyarországon szinte kizárólag csak nálunk, a CD nyomtatás birodalmában.
 • Egyelőre csak az ár érdekel. Hogy jutok hozzá leghamarabb?
  Töltsd ki a Kapcsolat menüből elérhető ajánlatkérő űrlapot 1 PERC alatt. 24 órán belül válaszolunk. Ha annál is sürgősebb az ár, jelezd számunkra az űrlapon. DVD gyártásban otthon vagyunk!
 • Hány nap alatt készülnek el a CD-k?
  6 munkanap a normál határidő. A sürgősségi 3 munkanap. Az extra sürgősségi munka aznapra vagy 1 munkanapon belül készül el. CD nyomtatóink nem ismernek határokat!
 • Komplett CD vagy DVD kiadványt szeretnék rendelni csomagolással együtt. Van erre lehetőség?
  Természetesen. A-tól Z-ig minden feladatot elvégzünk CD és DVD sokszorosítás terén, és nettó 50.000 Ft feletti rendelés esetén Magyarország területén díjtalan kiszállítást vállalunk. A tokok, csomagolás és egyéb kérdéseket illetően fordulj kollégáinkhoz bizalommal.
 • Hogyan tudok újrarendelni az elkészült lemezeimből?
  A rendelésfelvétel után jóváhagyó e-mailt küldünk a leendő lemez és borító (ha van) nézőképével. Ezen feltüntetünk egy ID. (azonosító) számot. Őrizd meg ezt az e-mailt vagy jegyezd meg a számot a könnyebb újrarendelés kedvéért! Ha Szuperlemez, akkor CD gyártás, ha DVD gyártás, akkor Szuperlemez! :-)
 • Mekkora adattartalom fér el egy névjegykártya CD-n?
  Többféle méret létezik 32 Mbyte és 60 Mbyte között. Esztétikus megjelenése miatt cégünk a 32 és a 40 Mbyte-os változatokat használja. DVD gyártás során nagyobb kapacitású névjegyek sokszorosítására is van lehetőség.
 • Mi a különbség az ofszet, a tintasugaras és a hőtranszferes korong nyomtatás között?
  A különböző nyomtatási technológiákról részletesen olvashatsz a Technológiák menüpontban. Mindent elárulunk a CD nyomtatás titkairól.
 • Milyen kedvezményeket kaphatok DVD sokszorosítás esetén?
  Kössünk egyedi megállapodást! Nálunk az üzletben van barátság! Nyitottak vagyunk arra, hogy egyedi helyzetedhez megfelelő árat biztosítsunk. Ha a korongon elhelyezhetjük a logónkat, illetve ha a weblapodon elhelyezed linkünket, további kedvezményt tudunk nyújtani.
 • Mennyibe kerül a kiszállítás?
  Nettó 50.000 Ft-os rendelés esetén a kiszállítás Magyarország területén belül díjtalan. Egyéb esetben általában 1500-2000 Ft+ÁFA. A DVD sokszorosítás hazai előfutára futár is egyben :-)
 • Segítségre van szükségem a CD/DVD korong grafika elkészítéséhez. Hová forduljak?
  A Sablonok menüpontból (bal oldal) töltsd le a megfelelő Photoshop sablont és kövesd a sablonon olvasható lépéseket! DVD nyomtatás előtt mindenképp érdemes profi grafikát készítened. Igény esetén fordulj hozzánk baráti árért bizalommal!
 • Sürgősen CD vagy DVD nyomtatást/sokszorosítást szeretnék rendelni. Mit tegyek?
  Egyszerűen kattints a Kapcsolat menüpontra és töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot 1 PERC alatt. Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak és ha megfelelő az ár, lépésről lépésre vezetnek majd a folyamat során. Ne aggódj, minden rendben lesz. Mindig mindenről értesítünk és időben elkészülünk. CD gyártás a vesszőparipánk!
1149 Budapest, Egressy út. 67/a Tel: +36 1 787-09-32 Fax: +36 1 787-09-33
2007 © szuperlemez.hu CD nyomtatás, DVD nyomtatás Megújuló hírportál! Fenntartható fejlődés